Dita e Internetit të Sigurt 2024

Në Kosovë, Dita e Internetit të Sigurt (SID) ka një rëndësi të posaçme pasi ofron një mundësi për komunitetin lokal që të bashkohet në promovimin e përdorimit të sigurt dhe pozitiv të teknologjisë digjitale, veçanërisht në mesin e fëmijëve dhe të rinjve. Fushata organizohet nga përpjekjet e përbashkëta të KEC dhe FIT. SID, që festohet […]

Çfarë është TikTok?

Dita e Internetit më të Sigurt mund të festohet gjatë gjithë vitit, kështu që shikoni listën tonë të burimeve më poshtë! Ne kemi shumë aktivitete argëtuese si kërkime fjalësh, lojëra me role dhe më shumë! Ne kemi gjithashtu prezantime të parapërgatitura për Ditën e Internetit të Sigurt për nivelet fillore dhe pas fillore. Ka gjithashtu […]

Çfarë është VSCO?

VSCO është aplikacioni popullor për redaktimin dhe ndarjen e imazheve për pajisjet mobile. Ashtu si aplikacionet e tjera për ndarjen e imazheve si Instagram, VSCO ofron veçori dhe filtra modifikimi dhe i lejon përdoruesit të ndajnë fotot e tyre me anëtarët e tjerë në platformë. Përdoruesit mund të zgjedhin të përdorin versionin falas ose të […]