Udhëzuesi i prindërve për Snapchat

Snapchat është një aplikacion i krijuar për argëtim dhe spontanitet. Nga parazgjedhje, teksti, fotot dhe videot që shpërndani, fshihen automatikisht pasi të jenë parë nga pranuesi. Përdoruesit e adhurojnë faktin që mund të ndajnë një moment të caktuar pa u ndërshkuar nga digitalisht – nuk duhet të mendojnë për mënyrën si do të shfaqen fotot, […]

Udhëzuesi i prindërve për TikTok

Çfarë është TikTok? TikTok është një rrjet social për ndarjen e videove të krijuara nga përdoruesit, kryesisht të njerëzve që sinkronizojnë këngët e njohura. Përdoruesit mund të krijojnë dhe ngarkojnë videot e tyre, shumë prej të cilave shfaqin njerëz që sinkronizojnë buzët me këngët e njohura. Ju gjithashtu mund të shfletoni dhe të ndërveproni me […]