Dita e Internetit të Sigurt mbahet në shkurt të çdo viti për të rritur ndërgjegjësimin për një internet më të sigurt dhe më të mirë për të gjithë, dhe veçanërisht për fëmijët dhe të rinjtë.

Si pjesë e kësaj feste vjetore, ne inkurajojmë të gjithë – duke përfshirë fëmijët dhe të rinjtë, prindërit dhe kujdestarët, mësuesit dhe edukatorët, politikëbërësit, industrinë dhe të tjerë – të bashkohen “Së bashku për një internet më të mirë”. Ruajeni datën për Ditën e Internetit të Sigurt 2024 e cila do të mbahet të martën, më 6 shkurt 2024.

Çmimet

Dita e Internetit të Sigurt 2024

SHKOLLAT PER DIS

Bëhu pjesë e fushatës për ngritjen e vetëdijes qytetare rreth sigurisë në internet. Kontribuoni në krijimin e një mjedisi online të sigurt për nxënësit!

Shkolla juaj mund të ndihmojë në rritjen e jehonës dhe impaktit shoqëror të Ditës së Internetit të Sigurt!

Plotësoni formularin dhe bëhuni model për shkollat tjera!

SI TË PËRFSHIHEMI

Dita e Internetit të Sigurt 2024

Në Kosovë, Dita e Internetit të Sigurt (SID) ka një rëndësi të posaçme pasi ofron një mundësi për komunitetin lokal që të bashkohet në promovimin

Si të përfshiheni?

Jeni i ri? Si i ri, ju jeni objektivi kryesor i Ditës së Internetit të Sigurt, por kjo nuk do të thotë se jeni një

INFORMOHU

Dita e Internetit të Sigurt 2024

Në Kosovë, Dita e Internetit të Sigurt (SID) ka një rëndësi të posaçme pasi ofron një mundësi për komunitetin lokal që të bashkohet në promovimin

Çfarë është TikTok?

Dita e Internetit më të Sigurt mund të festohet gjatë gjithë vitit, kështu që shikoni listën tonë të burimeve më poshtë! Ne kemi shumë aktivitete

FOTOGRAFITE NGA DIS

BEHU AMBASADOR

Dëshiron të kontribuosh për komunitetin dhe të punosh me të tjerë si ti që kanë dëshirë të shohin shoqërinë tonë sa më mirë?

Si një vullnetar i devotshëm, ti do të kesh një ndikim pozitiv në shoqëri duke punuar së bashku me shokë e shoqe nga i gjithë vendi. Andaj bëhu ndryshimi duke u bërë Vullnetar!