Të dashur fëmijë dhe të rinj,

Interneti është me të vërtetë një vend i mahnitshëm. Të luash lojëra, të shikosh video dhe të flasësh me miqtë në internet është medoemos argëtuese! Por a e dini se disa gabime shumë të vogla mund të çojnë në probleme dhe rreziqe të mëdha gjatë përdorimit të internetit? A dini të përdorni internetin në mënyrë të sigurt?

Shikoni këto informata dhe këshilla se si të krijoni një mjedis dixhital ku ndihesh i sigurt dhe i lirë.

Këshilla

Qysh me...?

Trajnime/Kurse

Këshilla

Qysh me...?

Qysh me titulli 3 (Placeholder)

Informata personale. Mos jepni informacione personale pa lejen e prindërve tuaj. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të ndani mbiemrin tuaj, adresën e

Qysh me titulli 2 (Placeholder)

Informata personale. Mos jepni informacione personale pa lejen e prindërve tuaj. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të ndani mbiemrin tuaj, adresën e

Qysh me titulli 1 (Placeholder)

Informata personale. Mos jepni informacione personale pa lejen e prindërve tuaj. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të ndani mbiemrin tuaj, adresën e

Trajnime/kurse

Trajnime titulli 3 (Placeholder)

Informata personale. Mos jepni informacione personale pa lejen e prindërve tuaj. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të ndani mbiemrin tuaj, adresën e

Trajnime titulli 2 (Placeholder)

Informata personale. Mos jepni informacione personale pa lejen e prindërve tuaj. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të ndani mbiemrin tuaj, adresën e

Trajnime titulli 1 (Placeholder)

Informata personale. Mos jepni informacione personale pa lejen e prindërve tuaj. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të ndani mbiemrin tuaj, adresën e