Bëhu ambasador

Dëshiron të kontribuosh për komunitetin dhe të punosh me të tjerë si ti që kanë dëshirë të shohin shoqërinë tonë sa më mirë?

Si një vullnetar i devotshëm, ti do të kesh një ndikim pozitiv në shoqëri duke punuar së bashku me shokë e shoqe nga i gjithë vendi.

Andaj bëhu ndryshimi duke u bërë Vullnetar!