Radikalizmi

Duke e ditur fuqinë e rrjeteve sociale, ekstremistët mund të përpiqen të ndikojnë në njerëz më të ndjeshëm ndaj radikalizimit dhe manipulimit përmes internetit. Ata mund të “miqësohen” qëllimisht me fëmijët apo të rinjtë në mënyrë që t’i inkurajojnë ata të adoptojnë besime që ju do t’i konsideronit ekstreme. Nëse doni të dini më shumë në lidhje me mbrojtjen nga këto grupe njerëzish, eksploroni informatat më poshtë në këtë faqe.

10 Temat e Qytetarisë Dixhitale

Teknologjitë dixhitale dhe të qenit në internet u ofron të rinjve mundësi për të krijuar, luajtur, lidhur, shoqëruar dhe për të mësuar. Qytetaria dixhitale është

Çfarë është radikalizimi?

Radikalizimi është një proces me të cilin individët, shpesh të rinjtë, kalojnë nga mbështetja e pikëpamjeve të moderuara të zakonshme në mbështetjen e pikëpamjeve ekstreme

Krijimi i Fjalëkalimeve të Forta

Fjalëkalimet janë thelbësore për internetin tonë në mënyrë të sigurt, megjithatë ndonjëherë mund të zbulojmë se po përdorim të njëjtin fjalëkalim për faqe të shumta

Mbrojtja e Shëndetit Mendor Online

Cilat janë hapat që duhet të ndërmarrin prindërit nëse ndiejnë se fëmija i tyre vuan nga problemi i shëndetit mendor për shkak të stresit dhe

Këshilla për rrjetet sociale

Nëse fëmija juaj përdor media sociale, këtu janë disa fillestarë të bisedave për t’i ndihmuar ata të përfitojnë sa më shumë nga përvoja: Së pari,