Informohu

Çdo vit, Dita e Internetit të Sigurt mbërrin tek miliona të rinj, prindër, kujdestarë dhe edukatorë
në gjithë botën. Informohu më shumë përmes artikujve tonë rreth kësaj dite.

Çfarë është TikTok?

Dita e Internetit më të Sigurt mund të festohet gjatë gjithë vitit, kështu që shikoni listën tonë të burimeve më poshtë! Ne kemi shumë aktivitete

Çfarë është VSCO?

VSCO është aplikacioni popullor për redaktimin dhe ndarjen e imazheve për pajisjet mobile. Ashtu si aplikacionet e tjera për ndarjen e imazheve si Instagram, VSCO